14 SYYTÄ ALOITTAA REMONTTI JO TÄNÄÄN

Valitse kotiisi uudet kotimaiset ikkunat ja ovet ja nauti asumisen huolettomuudesta. Hoidamme remontin kerralla kuntoon, aina aikataulussa!

Ilmainen kartoituskäynti

Asiantuntevat myyjämme auttavat valitsemaan uudet ikkunat ja ovet juuri sinun tarpeisiisi ja huolehtivat remontin etenemisestä jouhevasti. Toimimme Hämeenlinnan ja Tampereen alueella.

Avaimet käteen -palvelu

Valitse pelkkä toimitus tai koko remontti asennuksineen. Ikkuna- ja ovialan huippuasentajiemme johdolla toteutamme vaikeammatkin kohteet prikulleen tarkasti tehtynä.

Pitkät perinteet jo vuodesta 1969

Lammin ikkunat ja ovet on valmistanut ikkunoita ja ovia jo vuodesta 1969. Ikkuna- ja ovitoimituksia on yli 6000 vuosittain.

97 % kotimaiset tuotteet

Lammin ikkunoiden ja ovien kotimaisuusaste on alan korkein. Lisäksi asentajamme ja myyjämme ovat paikallisia tekijöitä.

Pitävä aikataulu

Sovimme yhdessä ikkunaremontin aloituspäivän hyvissä ajoin. Voit olla mukana asennuksessa, jos haluat. Aikataulu on pitävä, toimitusvarmuutemme on alan huippua.

Ei ennakkomaksuja

Ei ennakkomaksuja! Laskutamme pienemmät ikkuna- ja oviremontit vasta työn valmistuttua.

Joustava rahoitus

Ei takaajia, ei avausmaksuja, maksuaika jopa 8 vuotta, yksi selkeä lasku, maksa pois kokonaan koska tahansa, ylimääräiset maksut ilman lisäkuluja.

Loppukatselmus

Kun tuotteet on asennettu, käyt asentajan kanssa läpi uudet ikkunat ja ovet. Laskua et saa ennen kuin olet itse hyväksynyt työn jäljen.

Lammin ikkunat ja ovet - kotimainen valinta sinun kotiisi

Palvelulupauksemme

  • Tuotteemme ovat VTT-testattuja.
  • Ikkunat ja ovet asennetaan yhtäjaksoisesti siten, että asumiselle aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.
  • Sitoudumme sovittuun aikatauluun.
  • Suoritamme asennustyön viranomaisnormien ja asetusten mukaisesti.
  • Asennuksen jälkeen työ tarkistetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja jokaisesta ikkuna- ja oviremontista tehdään asennustyön luovutuspöytäkirja.
  • Jokaiseen asiakkaaseen ollaan yhteydessä vielä asennuksen jälkeen ja varmistetaan asiakastyytyväisyys. Mahdollisiin palautteisiin ja reklamaatioihin reagoidaan nopeasti. 

Vahvat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa ja käyttöä. Siksi tuotteidemme takuut ovat alan parhaat. Kaikilla tuotteillamme on kolmen vuoden rakennetakuu, jonka lisäksi myönnämme monia erikoistakuita.

Toimitusvarmuus alan paras

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä ikkunaremontteihin tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Luotettava kumppani

Hoidamme asiat avoimesti ja lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla. Ikkuna- ja ovitehtaan liikevaihto on noin 15 miljoona ja Lammin tuotteita on valmistettu yli 50 vuotta.

Avainlipputuote

Lammin Ikkunoiden ja Ovien kotimaisuusaste on alan kovin: 97%. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt avainlipun merkiksi tuotteen kotimaisuudesta.

Suomalainen yritys, tuote ja asennus

Tuotteen kotimaisuuden lisäksi ikkunamme asennetaan suomalaisten asentajien voimin. Lisäksi yrityksen omistuspohja on 100% suomalainen.

CE:n ja VTT:n testaamat tuotteet

Inspecta-laadunvalvonta, VTT:n testaamat tuotteet SFS-EN-14351-1 + A1-ikkunat ja -ovet, CE-merkintä