Tietosuojaseloste

Ketä me olemme

Nettisivumme: http://www.ikkunatarjous.fi.

Mitä dataa keräämme?

Tietosuoja

Tämä tietosuojailmoitus antaa yleiskuvan henkilötietojesi käsittelystä Ikkunatarjous.fi sivustolla http://www.ikkunatarjous.fi. Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen (679/2016)  ja Suomen kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen käsittelyn peruste – mihin ja miksi käytämme tietojasi

Keräämme sinusta tietoja, jotka on välttämätöntä ikkunatarjouksen tekemiselle, yhteydenpidolle sekä toiminnan kehittämiselle. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on:

  • palvelujen tarjoaminen asiakkaille, ts. ikkunatarjouksen tekeminen
  • ikkunatarjouksen käsittely
  • asiakaspalvelun tarjoaminen
  • petoksien, huijauksien ja muun vahingollisen toiminnan ehkäisy
  • asiakaspalveluviestien lähettäminen mm. ikkunatarjouksen lähettäminen ja tai muista olennaisista tarjouksen käyttöön liittyvistä tiedoista
  • markkinointiviestien lähettäminen esim. uutiskirje, palautekysely
  • markkinatutkimusten ja analyysien tekeminen, jotta voimme kehittää ja räätälöidä palveluitamme
  • liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä palvelun kehittäminen

Keräämämme tiedot

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja saadaan pääosin ikkunatarjouksen yhteydessä itse antamistasi tiedoista. Sinusta kerätään ja tallennetaan seuraavat tiedot ikkunatarjous kyselyn teon yhteydessä:

  • Perustiedot, kuten etu- ja sukunimi, katuosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kieli
  • Asiakasyhteydenotot ja niihin liittyvä kirjeenvaihto
  • Automaattisesti kerätyt tiedot verkkosivun käytön yhteydessä, kuten IP-osoite, laitetyyppi

Evästeet

Eväste on yleisesti käytetty pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun vierailet verkkosivulla. Kun vierailet sivustolla uudestaan, lähettää selain tiedon vierailustasi takaisin verkkosivulle. Käytämme ikkunatarjous.fi -sivustolla

  • teknisiä ja toiminnallisia evästeitä, jotka mahdollistavat verkkosivuston perustoiminnot
  • analyyttisia evästeitä, kuten Google Analyticsiä käyttäjäkokemuksen analysoimiseksi, esimerkiksi kävijämäärien mittaukseen. Emme käytä analytiikkatietoja käyttäjän yksilöimiseen, mutta tiedostamme, että osana muuta dataa se voi olla mahdollista liittää yksittäiseen henkilöön.

Voit estää evästeiden toiminnan selaimesi asetuksista. Otathan huomioon, että monet nettisivut eivät toimi optimaalisesti, eikä osa sisällöstä näy oikein, mikäli estät evästeiden käytön.

Henkilötietojen luovuttaminen

Käsittelemme henkilötietojasi huolella ja luottamuksellisesti, ja välitämme niitä kolmansille osapuolille vain alla kuvatulla tavalla. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja jaetaan niille kolmansille osapuolille, jotka mahdollistavat teknisen alustan tarjoamisen, ylläpidon ja teknisen tuen.

Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Rekisterin suojaus

Käytämme turvatoimia, joilla suojaamme tietojasi. Rekisterissä olevia tietoja suojataan asianmukaisin teknisin ratkaisuin. Päivitämme ja kehitämme alustaamme jatkuvasti turvallisen asioinnin ja asiakkaan tietojen turvaamiseksi takaamiseksi. Henkilötietorekisteriin on käyttöoikeus vain niillä Ikkunatarjouksen työntekijöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä suorittamiseen. Rekisteriin pääsee vain henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tietojen säilytysaika

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietoja niin kauan kuin ne ovat välttämättömiä sopimusvelvoitteiden ja lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Säilytämme tietojasi vain tässä käytännössä määritettyihin tarkoituksiin, jotka edellyttävät tietojen säilyttämistä. Tiedot poistetaan turvallisesti, jos asiakas pyytää henkilötietojensa poistoa järjestelmästä.

Oikeutesi

Asiakkaana voit vaatia seuraavia oikeuksia yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti:

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • Oikeus tietojen siirtämiseen järjestelmästä toiseen
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Voit olla yhteydessä meihin jonne@ikkunatarjous.fi  jos haluat käyttää yllä olevia oikeuksiasi henkilötietoihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä

Sovellettavan tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä on AuroraCottage Oy / AuroraCottage. Rekisterinpitäjään voit ottaa yhteyttä lisäkysymyksissä tai mahdollisia puutteita havaitessasi.

AuroraCottage Oy / AuroraCottage
Y-tunnus: 2939328-2
Palokallionkatu 6 B 14, 33840 Tampere
+3584578741602
jonne@ikkunatarjous.fi